Blog

We won't let you down!

Pret inchiriere nacela

Afla preturile pentru inchirierea unei nacele

Daca pana acum ai evitat sa apelezi la firmele care ofera spre inchiriere nacele datorita faptului ca ai considerat ca ar trebui sa suporti costuri prea ridicate, trebuie sa stii ca poti lucra la inaltime in deplina siguranta si cu cea mai mare eficienta in lucrarile pe care le efectuezi la preturi mici. 

Solutia optima pentru cei care sunt in cautare de o nacela de inchiriat la pret bun vine din partea firmei TTA, ce au sediul in judetul Ilfov. TTA are o vasta experienta in domeniul aplicatiilor industriale, avand o gama variata de masini si echipamente, platforme si nacele speciale pentru lucrul la inaltime. 

Primul mare avantaj se refera la costurile reduse atunci cand vorbim de nacele de inchiriat comparativ cu costul de a achizitiona o astfel de platforma autoridicatoare. Practic costurile cu aceste nacele de inchiriat vor aparea doar atunci cand vei avea nevoie de astfel de utilaje.

Cum alegi cea mai buna nacela de inchiriat.

Spatiul in care se desfasoara activitatea este un prim criteriu ce ajuta la alegerea modelului potrivit. La TTA sunt mai multe modele de nacele, precum: 

  • PRB – platforme montate pe autosasiu: Platforme mobile aeriene montate pe camion te ajuta sa finalizezi lucrarile grele si periculoase repede si cu putine dureri de cap. 
  • Autopropulsate cu brat
  • Autopropulsate tip foarfeca:  Acest tip de nacela se poate folosi atat la interior cat si la exterior si asigura accesul muncitorilor tai pe verticala. Se poate pozitiona imediat langa pereti sau langa ziduri ridicandu-se sus de tot.
  • Platforme montate pe senile
  • Autopropulsate tip verticale: Model de nacela autoridicatoare conceput pentru lucru la interior ce ofera multiple pozitii de lucru atat pe inaltime cat si pe lateral.
  • Telehandler

O alegere frecventa a companiilor si contractoriilor se datoreaza celui mai bun pret inchiriere nacela si a utilizarilor multiple.

Utilizarile pentru nacele de inchiriat includ: constructia de cladiri, intretinerea sau curatarea, reparatii electrice, iluminat sau semne, decuparea si taierea copacilor, inspectarea podurilor si intretinerea cladirilor.

Costuri pentru toate buzunarele!

Chiar daca de multe ori exista perceptia conform careia a inchiria ceva este mai costisitor decat a cumpara acel ceva, atunci cand vorbim despre nacele aceasta teorie nu este reala. Este mult mai ieftin sa inchiriezi o nacela in acele perioade in care trebuie sa desfasori activitati la inaltime decat sa achizitionezi propriul utilaj si sa il tii in garaj in cea mai mare perioada a timpului.

Astfel vei avea costuri doar in zilele in care chiar ai nevoie de respectiva nacela si vei reusi sa eficientizezi la maxim lucrul la inaltime, fiind astfel mult mai productiv si platind doar cateva zile pe an pentru serviciile de inchirieri nacele. 

Avantajele inchirierii unei nacele:

  • Proiecte temporare care necesita atingerea unor inaltimi extreme
  • Numarul limitat de lucrari care necesita la activitate in spatii stramte
  • Sarcinile sezoniere in cazul in care este nevoie de o ridicare telescopica a bratului
  • Unele intreprinderi mici si mari aleg, de asemenea, sa inchirieze, deoarece pot reduce costurile de intretinere si de depozitare.
  • Inchirierea este o decizie inteligenta atunci cand utilizati rar o ridicare telescopica – de exemplu, daca aveti nevoie de ea doar sezonier sau pentru un singur proiect.

De ce sa inchiriem o nacela?

Tehnologia vine astazi in ajutorul nostru, de aceea atat persoanele fizice, cat si firmele opteaza pentru nacele PRB, acestea fiind utile in diverse situatii, ele contribuind la o mai buna optimizare a duratei de lucru. Optand pentru o nacela, riscul aparitiei accidentelor este unul redus, perioada de lucru fiind si ea optimizata mult mai bine. Nacelele au inlocuit asadar metodele riscante de lucru, acestea fiind de cele mai multe ori insuficiente pentru a ajunge la inaltimi de peste 3 metri. Schela sau scara sunt in ziua de azi inlocuite cu succes de catre nacele. 

De eficienta nacelelor au inceput sa se bucure si persoanele fizice, acestea reusind sa faca diverse interventii mult mai accesibile. Nacela permite accesul in zone mai greu accesibile precum este acoperisul, dar si cosurile de tot felul. De asemenea, ea mai poate fi folosita si pentru toaletarea pomilor. 

Nacela sau PRB mai ofera si avantajul faptului ca se poate roti 360 de grade, ea permitand accesul usor, dar si o siguranta sporita a personalului, chiar si in zonele mai dificile. Fiind sustinuta de un brat telescopic, nacela poate fi impinsa atat in sus, cat si in lateral. Exista mai multe motive pentru care este important sa optati pentru un serviciu de platforme autoridicatoare, ele facandu-si treaba cat se poate de bine.

Nacela mai este apreciata si pentru faptul ca ofera o siguranta sporita. Suprafata plana, dar si foarte stabila permite interventia specialistilor cu usurinta, fara a nu exista riscuri de accidentare. Nacela mai este prevazuta si cu sisteme de siguranta avansate, de aceea veti fi in permanenta siguri de faptul ca va veti efectua treaba in cea mai deplina siguranta.